Stacks Image 11962
Schema Therapie
register
Stacks Image 11964
Ik ben supervisor voor drie therapie stromingen. CGT is wel mijn basis, of eigenlijk de Directieve Therapie. Ik vind het zinvol en leuk om dit te combineren met ST. De hypnose kant is vooral bruikbaar bij imaginaties zowel binnen de CGT als de ST.

Zoals je ziet op deze site ben ik werkzaam in de vrije vestiging. Maar daarvoor heb ik in de chronische psychiatrie (tegenwoordig heet dat EPA)en de sociale psychiatrie (nu FACT) gewerkt. Daar zijn ook mijn
Gedachten Uitpluizen activiteiten uit voort gekomen. Ik ben mede auteur van de boeken.

Naast het therapeutische werk heb ik veel onderwijs gegeven, onder andere in de GZ-opleidingen.

Ik ben ook bestuurlijk actief. Dit kan een extra dimensie aan supervisie geven, omdat ik ook graag je positie binnen de organisatie betrek bij de supervisie. De behandelcontext is een van de factoren die een rol spelen bij een behandeling.
Stacks Image 11986
Stacks Image 11988

Tarieven Supervisie & LeertherapieSessie: (45 min) € 100,-
Dubbele sessie: (90 min) € 200,-
Tweetal: altijd dubbele sessies (120 min) € 150 pp

Supervisie/Leertherapie is vrijgesteld van BTW. Dit geldt niet voor alle consultaties.

Overgangsregeling Schema TherapieOp 1 mei 2016. treedt het nieuwe registratiereglement Schematherapie in werking. Zie www.schematherapie.nl voor de wijzigingen (versoepeling en verzwaring).

MaterialenVia deze link kun je materialen vinden die ik regelmatig aanbeveel tijdens cursussen en supervisie. Je hebt er een PIN code voor nodig. Die heb je gekregen van me. je kunt hem raden of je kunt mailen om hem te krijgen….

VGCt supervisie infoEr gaat veel veranderen voor de supervisie. Via deze links kom je bij informatie over de "praktische en administratiteve" aspecten van de supervisie

Vernieuwing cgt-opleiding: informatie voor cognitief gedragstherapeuten i.o.

Vernieuwing cgt-opleiding: informatie voor supervisoren
© 2020 Joost Baas Mail gerust!